Terug naar overzicht

PRO HRM maakt Evie gratis beschikbaar voor haar medewerkers!

Online trainingen ter bevordering van het mentale welzijn.

We zijn enthousiast om te melden dat we sinds maart zijn aangesloten bij het e-healthplatform Evie. Bij PRO HRM vinden we het belangrijk dat alle medewerkers goed in hun vel zitten, en leveren daarom graag onze bijdrage aan het bevorderen van het (mentale) welzijn. Evie biedt als platform online trainingen, waarbij medewerkers (anoniem) zelf aan de slag kunnen met lichte mentale klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slecht slapen, het moeilijk vinden om grenzen aan te geven, gezonder te leven of te ontspannen.

 Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap eindigt bij PRO HRM niet bij een juiste en tijdige uitbetaling van het salaris, correct contractbeheer of een deskundige helpdesk. Bij PRO HRM vinden we het van belang dat medewerkers zich gezond voelen, zowel fysiek als mentaal. “Een grote groep Nederlanders heeft wel eens last van lichte psychische klachten en/of stelt zichzelf wel eens de vragen hoe beter met stress om te kunnen gaan, hoe beter te kunnen slapen of hoe gezonder te kunnen leven. Als werkgever willen we graag het (mentale) welzijn van medewerkers ondersteunen en helpen bij deze vragen en/of klachten. Om deze reden zijn wij voor onze medewerkers aangesloten bij het e-healthplatform Evie”, vertelt Marleen, manager frontoffice bij PRO HRM.

Online zelfhulptrainingen

Iedere zelfhulptraining binnen het e-healthplatform Evie, is voor medewerkers van PRO HRM gratis, anoniem en in het eigen tempo te volgen. Niemand kijkt, zonder jouw goedkeuring, bij deze trainingen mee. “Er zijn diverse online zelfhulptrainingen beschikbaar. De zelfhulptrainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met experts en ervaringsdeskundigen. Ze bevatten uitleg, video’s, illustraties, oefeningen en voorbeelden”, vertelt Marleen. Evie biedt onder andere de online zelfhulptrainingen aan zoals, ‘Beter slapen’, ‘Grenzen aangeven’, ‘Mindfulness’, ‘Dankbaarheid’ en ‘Gezonder leven’.

Marleen: “Uiteraard worden ook alle medewerkers geïnformeerd over de mogelijkheden van Evie en voorzien wij ze van inloggegevens.” Indien u nog vragen heeft of meer wilt weten over Evie, neem dan contact met ons op via 088 201 38 80 of .