Terug naar overzicht

Bent u al bekend
met onze medewerkersvoordelen?

In de huidige arbeidsmarkt zijn persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden, voldoening en uitdaging belangrijke factoren voor goed werkgeverschap. Ook bij PRO zetten we voor onze medewerkers graag een extra stap en zijn we actief bezig geweest om bijzondere regelingen en voordelen samen te stellen.

Nieuwe kijk op werkgeverschap

Zoals algemeen directeur Roel Dolkemade al in de PRO Paper aankondigde: “PRO neemt haar rol als werkgever bijzonder serieus. In dit kader vinden we het belangrijk dat een medewerker naast een drukke baan ook voldoende afleiding heeft, voldoende uitdaging houdt en gezond blijft. Dat zijn volgens onderzoeken dan ook de pijlers voor een gelukkig leven.”

PRO zorgt als werkgever onder andere voor nauwkeurige en stipte uitbetaling van het salaris, een goede pensioenregeling en een deskundige helpdesk. Ons urenportaal Flexportal maakt het daarnaast gemakkelijk voor medewerkers om online uren in te vullen, rapportages te bekijken en relevante documenten in te zien. Daar eindigt goed werkgeverschap echter wat PRO betreft niet bij. Daar begint het pas wat PRO betreft! PRO zet een stap verder door actief bij te dragen aan de ontwikkeling en actieve leefstijl van medewerkers. Dit uit zich in drie opgestelde pijlers:

Kennis

 • PRO Academy
  Sinds kort beschikt PRO over haar eigen opleidingsportaal, genaamd PRO Academy. Een centrale en toegankelijke leerplek, waarbij er een compleet en divers aanbod van Nederlandse en Engelse trainingen wordt aangeboden.
 • Korting op studie NTI
  In samenwerking met het NTI biedt PRO diverse opleidingen, trainingen en cursussen aan met interessante kortingen.

Vitaliteit

 • Voordelig sporten bij Fitland
  Om de gezondheid en productiviteit voorop te stellen, kunnen medewerkers voordelig sporten bij (partner)locaties van Fitland.
 • Collectieve zorgverzekering bij VGZ
  Met aantrekkelijke kortingen profiteren medewerkers (en gezin) van de collectieve zorgverzekering bij VGZ.
 • Goede verzuimbegeleiding
  De begeleiding die PRO biedt is maatwerk en aangepast op zowel kortdurend als langdurend verzuim. De medewerker en onze opdrachtgever in kwestie staan hier te allen tijde centraal.
Ontspanning

 • PRO Personeelsvoordeelwinkel
  Om een juiste balans te creëren tussen werk en privé, heeft PRO de ‘PRO Personeelswinkel’ samengesteld. Hierbij profiteren werknemers van PRO van kortingen op diverse producten en diensten.

Meer informatie

Anouk Dings, adviseur frontoffice bij PRO: “Wij blijven onze dienstverlening aanpassen en verbeteren met het oog op zowel de medewerker als de werkgever. De hierboven genoemde medewerkersvoordelen zijn hier zeker een voorbeeld van.” Indien meer informatie over de medewerkersvoordelen gewenst is, of een medewerker wil gebruikmaken van een van de voordelen; kan contact opgenomen worden met Anouk. Zij is te bereiken via of 088-2013880.