Payroll Tilburg

PRO HRM is een landelijk opererende organisatie die aan payroll doet ‘zoals het hoort’. Ook voor uw organisatie of uitzendbureau in Tilburg staan onze adviseurs klaar. Vanaf de eerste dag heeft u één aanspreekpunt, die u alle antwoorden geeft op uw vragen omtrent HR.

De website van PRO HRM bevat meer informatie over de payrolldienstverlening. Het is bij PRO HRM mogelijk om snel en eenvoudig tarieven aan te vragen. De tarieven worden direct en automatisch per e-mail naar u toegestuurd. In het geval van vragen kunt u contact opnemen met onze helpdesk: 088-2013880 .

Voordelen

Voordelen van payroll in de regio Tilburg
Werkgevers die onze payrolldienstverlening afnemen kunnen worden opgedeeld in drie subgroepen: kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en grotere organisaties.  De payrolldienstverlening biedt al deze organisaties een oplossing om personeel werk te bieden zonder de bijbehorende risico’s, administratie en juridische verplichting. Via PRO HRM kan het juridische werkgeverschap worden uitbesteed. Hierdoor worden de bijbehorende werkzaamheden, verplichtingen en risico’s omtrent het personeel door PRO HRM geregeld.

Voordelen van de backoffice services in regio Tilburg
Voor uitzendbureaus en andere intermediairs biedt PRO HRM een oplossing door onder andere het uit handen nemen van de administratieve lasten. PRO HRM kan de gehele backoffice van een intermediair overnemen waardoor de intermediair zich weer kan focussen op hun corebusiness. Naast de administratieve lasten neemt PRO HRM tevens diverse verplichtingen en risico’s op zich. Zo worden uw medewerkers begeleidt en doorbetaald bij ziekte en kan tevens het debiteurenbeheer bij ons worden uitbesteedt.

Informatie