Payroll Rotterdam

PRO HRM is een landelijke organisatie die payrolldienstverlening biedt ‘zoals dat hoort’: deskundig en verantwoordelijk. Ook in Rotterdam zijn wij actief.

Rotterdam

De voordelen die de payrolldienstverlening van PRO HRM biedt, verschillen per doelgroep. Over het algemeen gezien kunnen wij onze opdrachtgevers onderscheiden in twee groepen: werkgevers en intermediairs.

Werkgevers
Payroll biedt werkgevers gemak, zekerheid en maximale flexibiliteit. Doordat bij een samenwerking het juridisch werkgeverschap wordt uitbesteed, worden de bijbehorende contractadministratie en alle administratieve, juridische en financiële zaken voor het personeel door PRO HRM  Rotterdam geregeld.

Intermediairs
Ook intermediairs hebben baat bij het gebruik van de dienstverlening van PRO HRM, onder andere doordat alle backoffice werkzaamheden kunnen worden uitbesteed. Zo kan de salarisadministratie, contractbeheer en debiteurenbeheer volledig worden uitgevoerd door ons. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van veranderingen in wet- en regelgeving, deze juist toepassen en zijn voorzien van veel kwaliteitskeurmerken, loopt u minder risico’s en heeft u maximale zekerheid op het gebied van personeelszaken.

Informatie

Onze website bevat meer informatie over de payroll- en backofficedienstverlening. Het is bij PRO HRM mogelijk om snel en eenvoudig tarieven aan te vragen. De tarieven worden direct en automatisch per e-mail naar u toegestuurd. Heeft u nog vragen? U kunt dan contact opnemen met onze helpdesk via 088-2013880.

Meer informatie

Tarieven