Payroll Groningen

Bent u op zoek naar een deskundige payrollorganisatie die actief is in Groningen? PRO HRM is die deskundige organisatie die landelijk opereert en ook haar dienstverlening biedt aan ondernemers in Groningen. Al onze opdrachtgevers hebben een eigen accountmanager, welke vanaf dag één hun aanspreekpunt en adviseur is voor verloningszaken en vragen over personeelszaken.

Op de website van PRO HRM vindt u meer informatie over de dienstverlening payroll en het uitbesteden van de backoffice. Het is op deze pagina mogelijk om snel en eenvoudig tariefinformatie voor werkgevers aan te vragen. De tarieven worden direct per e-mail naar u toegestuurd. In het geval van vragen kunt u contact opnemen met onze helpdesk: 088-2013880. Bekijk ook de volgende pagina’s:

Meer informatie

Tarieven

Voordelig

Werkgevers in Groningen
De dienstverlening biedt werkgevers een oplossing om flexibel of vast personeel in dienst te nemen zonder administratieve lasten en bijbehorende risico’s. Doordat het juridisch werkgeverschap uitbesteed wordt, worden de bijbehorende zaken omtrent het personeel door PRO HRM Groningen geregeld.

Intermediairs in Groningen
Steeds meer intermediairs maken de keuze hun backoffice via PRO HRM uit te besteden. Waarom kiezen intermediairs voor de diensten van PRO?  Naast het feit dat PRO HRM administratieve werkzaamheden overneemt, is PRO HRM kennispartner voor hun opdrachtgever. PRO HRM is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en denkt graag met haar opdrachtgevers mee. Tot slot weet PRO HRM door risico’s weg te nemen en het behalen van diverse kwaliteitskeurmerken d