Payroll Den Haag

Bent u op zoek naar een deskundige organisatie die de payrolldienstverlening biedt zoals dat hoort. Bij PRO HRM bent u in dat geval aan het juiste adres. PRO HRM is een landelijk opererende organisatie die ook actief is in de omgeving Den Haag. Al onze opdrachtgevers zijn voorzien van een eigen accountmanager, welke vanaf dag één hun aanspreekpunt en adviseur is voor verloningszaken en vragen over payrolldienstverlening.

Payrolling
Onze dienstverlening biedt werkgevers, uit bijvoorbeeld Den Haag, een oplossing om personeel in dienst te nemen zonder de bijbehorende risico’s en administratieve rompslomp. Doordat het juridisch werkgeverschap uitbesteed wordt, worden de bijbehorende zaken omtrent het personeel door PRO HRM geregeld.

Backoffice uitbesteden
Denkt u als uitzendbureau of detacheerder erover na om uw backoffice uit te bedesteden? PRO HRM is ook actief in Den Haag. Salarisadministratie, debiteurenbeheer, doorbetaling en begeleiding bij ziekte en de inrichting van uw eigen online portaal kan door PRO HRM worden verzorgd. PRO HRM zorgt er tevens voor dat de wet- en regelgeving correct wordt toegepast en is voorzien van alle belangrijke kwaliteitskeurmerken en certificaten.

Meer informatie

Op deze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Het is bij PRO HRM uiteraard mogelijk om snel en eenvoudig tarieven aan te vragen. De tariefinformatie wordt direct per e-mail naar u toegestuurd. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze adviseurs via 088-2013880.

Meer informatie

Tarieven