Payroll Arnhem

PRO HRM is een organisatie die opereert in heel Nederland, zo ook in Arnhem. Tijdens een samenwerking PRO besteedt u onder andere uw personeelsadministratie uit en tegelijkertijd bent u voorzien van een kennispartner in HR en payroll. U krijgt bij PRO uw eigen accountmanager, welke vanaf dag één uw aanspreekpunt en adviseur is voor verloningszaken en vragen over payroll.

Voordelen van payrolling

De voordelen die PRO HRM haar opdrachtgevers in de regio Arnhem biedt zijn verschillend per klant. PPRO HRM biedt werkgevers een manier om personeel (flexibel of vast) in dienst te nemen zonder de administratieve rompslomp en risico’s die daarbij horen. Doordat het juridisch werkgeverschap wordt overgenomen door PRO, worden ook de bijbehorende zaken voor het personeel door PRO HRM voor u geregeld.

Voor intermediairs biedt PRO HRM ook een oplossing met hun backofficedienstverlening. PRO HRM kan alle administratieve lasten uit handen nemen en kan u weer laten focussen op uw kernactiviteit. Doordat u bij een samenwerking met PRO HRM ook risicovolle zaken laat overnemen, zoals debiteurenbeheer en ziektebegeleiding, profiteert u van meer zekerheid en minder zorgen.

Aanvullende informatie

Op deze website vindt u meer informatie over de dienstverlening payroll. Het is bij PRO HRM uiteraard mogelijk om snel en eenvoudig tarieven aan te vragen. De tariefinformatie wordt direct per e-mail naar u toegestuurd. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze helpdesk via 088-2013880.

Meer informatie

Tarieven