Payroll Amsterdam

Bent u op zoek naar een deskundige en verantwoordelijke organisatie die actief is in Amsterdam? U bent bij PRO HRM aan het juiste adres. Bij PRO HRM krijgt u een eigen accountmanager, welke vanaf dag één uw aanspreekpunt en adviseur is voor verloningszaken en vragen over payroll.

Voordelen van payroll

Werkgevers
De voordelen die PRO HRM haar klanten kan bieden zijn verschillend per klant. Zo biedt PRO HRM werkgevers in onder andere Amsterdam een manier om flexibel en vast personeel in dienst te nemen, zonder dat hier administratieve rompslomp en risico’s bij komen kijken. Doordat het juridisch werkgeverschap wordt uitbesteed, worden de bijbehorende contractadministratie en alle financiële zaken voor het personeel door PRO HRM geregeld.

Intermediairs
Voor intermediairs in en buiten Amsterdam biedt PRO HRM een oplossing met het overnemen van de backoffice. Door het werken met PRO HRM wordt onder andere de salarisadministratie, debiteurenbeheer en de administratie en begeleiding rondom ziekte uitbesteed. Onze dienstverlening biedt u hiermee maximale flexibiliteit, zekerheid, professionaliteit en focus.

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Het is bij PRO HRM uiteraard mogelijk om snel en eenvoudig tarieven aan te vragen. De tariefinformatie wordt direct per e-mail naar u toegestuurd. Indien u vragen heeft, mag u altijd contact opnemen met onze helpdesk via 088-2013880.

Meer informatie

Tarieven