Aanvullende HR-diensten

Ondersteuning bij
HR-processen

Meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op

PRO HRM heeft HR-professionals in dienst die in alle facetten rondom het werkgeverschap kunnen ondersteunen. Hierbij bieden wij opdrachtgevers diverse ondersteuningsmiddelen, HR-templates, voor HR-processen aan.

Beoordelings-cyclus

Middels een HR-template voert u een op uw organisatie afgestemde methodiek toe om alle medewerkers te beoordelen. Naast het opzetten van de werkmethodiek worden leidinggevenden binnen uw organisatie getraind in het gebruik ervan en stellen we samen met u een implementatieplan op.

Loon- en functie-inschaling & beloningsbeleid

Elke organisatie beloont haar medewerkers. Echter leiden de veranderende cao’s en functieomstandigheden, of de toepassing van meerdere cao’s er soms toe dat beloningen door de jaren heen scheef gaan lopen.  Om dit, en ontevredenheid bij werknemers te voorkomen, biedt PRO HRM een op maat gemaakt loon- en functiegebouw.

Indien u dit wenst, beoordelen wij eerst uw beloningsbeleid en zetten we deze vervolgens af tegen de loon- en functieinschaling. Indien er scheefgroei wordt geconstateerd, stellen wij samen met u een plan op om scheefgroei tegen te gaan. Ook wordt de beloningsbeleid voor de toekomst geformuleerd.

Personeels-reglement

Een goed personeelsreglement zorgt voor duidelijkheid, een goede onboarding van nieuwe medewerkers en een verminderde druk op de organisatie. PRO HRM beschikt hiervoor over diverse templates. Door middel van interviews stellen wij met u uw personeelsreglement op. Desgewenst inclusief een implementatieplan.